Low Budget

Wie met een klein budget in Utrecht wil overnachten kan terecht bij een aantal low budget accommodaties in de stad, zoals pensions en hostels.

Kom je met je backpack door Utrecht of ben je op zoek naar een simpele en goedkope slaapplaats na een avondje stappen of vrijgezellenfeest? Pensions en hostels zijn uitstekende plaatsen voor een low budget overnachting, en populair bij met name jongeren. Alle grote steden hebben ze tegenwoordig, en Utrecht is daarop geen uitzondering. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, dus begin hier je zoektocht naar een low budget overnachting!

Stone Hotel & Hostel

Stone is een informeel en fris hotel & hostel in het centrum van Utrecht met zowel hostelkamers met stapelbedden als nette hotelkamers. 
 

The Hostel B&B Utrecht City Center
Zoek jij een ontspannen, vriendelijk en gezellig hostel? Dan is de The Hostel B&B Utrecht City Centre de plek voor jou.
Hostel Strowis, Utrecht, bezoek, overnachten
In een rustig straatje in de oude binnenstad ligt deze leuke en betaalbare overnachtingsplek. Voel je thuis bij Hostel Strowis.
Stayokay Hostel Utrecht Bunnik
Op zoek naar een prachtige locatie, midden in de natuur en toch dicht bij een grote stad? Dan is Stayokay Utrecht-Bunnik een perfecte plek voor jou.